Jamie Oliver is blij met Mijn Eten!


Op 17 mei, Food Revolution Day, organiseerde Jamie Magazine wereldwijd fundraising events voor voedseleducatie projecten. In Nederland werd Mijn Eten als goed doel uitgekozen vanwege de integrale aanpak, die Jamie Oliver zelf ook onvermoeibaar promoot.

Volgens hem hebben kinderen het recht om over voedsel te leren. Mijn Eten vindt dat alle aspecten daarbij horen: voedsel zelf verbouwen, zelf bereiden en leren over de herkomst, handel, bewerking en natuurlijk ook de gezondheid. In cafĂ© Roest verzamelden zich op 17 mei voedselliefhebbers die zelfgemaakte gerechten aan elkaar lieten proeven en gul doneerden. Het team van Mijn Eten vertelde over de motivatie achter hun winnende project.
In juli kreeg het team van Mijn Eten van de redactie van Jamie Magazine de opgehaalde 500 euro overhandigd. Dit geld wordt beschikbaar gesteld aan scholen die graag willen deelnemen aan het project maar het zich financieel niet kunnen veroorloven. Aarzel niet en neem nu contact op! 

(Foto: teamleden van Mijn Eten, Esther Boukema /Smaak te Pakken en Saskia van de Klundert / Hortus, zijn blij met de waardering van Jamie!)